MENU

Måned

Nye medarbejdere i DBU Sjælland

Henover sommerferien har DBU Sjælland budt fire nye medarbejdere velkommen i organisationen. De nye medarbejdere skal være med til at håndtere udflytningen af breddeopgaver fra DBU til lokalunionerne samt en omorganisering af opgaver i DBU Sjælland.

Læs nyheden

Mindeord om Osvald Heinrichas

Osvald Heinrichas er i en alder af 84 år er gået bort. Osvald Heinrichas var i over 40 år en loyal og værdsat medarbejder og kollega hos DBU Sjælland og en uvurderlig frivillig ildsjæl i Hørsholm-Usserød IK.

Læs nyheden

Vær opmærksom på falske mails

Flere klubber har gjort opmærksom på, at der i øjeblikket florerer falske mails sendt fra klubformænds mailadresser til klubbens kasserer, hvor der bedes om, at kassereren overfører penge.

Læs nyheden

God fairplay-stil

Et U16 Drengehold fra Herlufsholm GF høster stor ros efter de udviste ekseptionel god fairplay-ånd overfor en meget, meget uheldig modspiller.

Læs nyheden

Pige-kvindetrænerdag trak fulde huse

60 trænere fik den nyeste viden om pige-kvindefodbold, et unikt indblik bag kulisserne hos EM-sølvvinderne og ny inspiration til træningsbanen ved DBU Sjællands pige-kvindetrænerdag 2017.

Læs nyheden

Er du klar til at få én på opleveren?

Hvis man ikke lider af køresyge, ikke er bange for at køre over broen eller svenskere, så er det lidt af en oplevelse, man kan få, når DBU Sjælland den 1. oktober stikker afsted til Sverige.

Læs nyheden

Log ind