Måned

Brøndbys U17-piger løb med pokalen

Brøndby IF løb med pokalen onsdag aften i Faxe Kondi Ungdomspokalen for U17 piger.

Læs nyheden

Faxe Kondi Ungdomspokalen: Triumf for FCN og BIF

Flotte comebacks i Faxe Kondi Ungdomspokalfinalerne, hvor Brøndby IF og FC Nordsjælland vandt pokalen i henholdsvis U17- og U19-rækkerne

Læs nyheden

Tilmelding åben til landspokal for Old Boys og Veteran

Til og med 29. juni kan du tilmelde hold til landspokalturneringen for Old Boys eller Veteraner.

Læs nyheden

Tilmelding åben til landspokal for Old Boys og Veteran (1)

Til og med 1. august kan du tilmelde hold til landspokalturneringen for Old Boys eller Veteraner.

Læs nyheden

U21 turnering åben for holdtilmelding

Frem til 29. juni kan dit hold tilmelde sig til DBU's U21 turnering.

Læs nyheden

Administrationen lukket Grundlovsdag

I lighed med tidligere år holder DBU Sjællands Administration lukket Grundlovsdag 5. juni.

Læs nyheden

Godt 125 pigehold indtager Sommerland Sjælland

På søndag 7. juni skal godt 125 pigehold på banen til Sommerland Sjælland Pige Cup i Nykøbing Sjælland.

Læs nyheden

Tophold tørner sammen U17 pigernes pokalfinale

Brøndby IF (DM) og Roskilde Pigefodbold (Øst) kæmper om pokalguldet til Faxe Kondi Ungdomspokalfinalen for U17 piger øst for Storebælt 3. juni klokken 18.30 på Brøndby Stadion.

Læs nyheden

Stor fodboldweekend på Bakken

Der var ikke mange fredelige stunder for de nordsjællandske fodboldbaner denne weekend, da det kæmpestore fodboldstævne Bakkens Fodbold Festival løb af stablen 30. og 31. maj.

Læs nyheden

Ansøgerhold til fællesrækker og mesterrækker

17. maj sluttede ansøgningsrunden til indrangering i fællesrækker samt lokale mesterrækker. Her kan du finde en oversigt over årets ansøgende hold.