MENU

Måned

DFA: Stem på dine favoritter

Se de nominerede til Dansk Fodbold Award og stem på dine favoritter i kategorierne Årets Kvindelige Spiller, Oddset Årets Mandlige Spiller, Carlsberg Årets Mål og En Del af Noget Større.

Læs nyheden

Sådan bliver nye spillere lovlige

Det er vigtigt, at din klub husker at indhente spillercertifikater på nye spillere. Spillercertifikater indhentes digitalt, men hvordan skal man gøre og hvad skal man være opmærksom på? Få en guide her.

Læs nyheden

EU: Kunstgræsbaner er ufarlige

Spil bare løs! EU’s kemikalie-agentur fastslår i en længe ventet rapport, at fodboldspillere ikke skal være bekymret for helbredet, når de spiller på kunstgræsbaner.

Læs nyheden

Redigering af hjemmekampe 2017

Der er nu åbent for redigering af hjemmekampe til og med den. 15. marts kl. 23.59.

Læs nyheden

Piger og drenge tilbydes teknisk træning på lige vilkår

Allerød FK håber på fastholde flere spillere i klubben ved at tilbyde ekstra fælles teknisk træning for alle klubbens 10-12 årige piger og drenge hver fredag.

Læs nyheden

Final Indoor 2017 - god bold, guld og glæde.

Final Indoor levede op til hypen og leverede igen i år en fantastisk omgang indefodbold. Både spillet på banen og stemningen i hallerne var af højt niveau og viste Final Indoor frem fra sin bedste side.

Læs nyheden

Vi skal styrke fastholdelsen og rekrutteringen i fodbolden

Gerhard Grubb Waaentz (46) fra Rosenhøj BK er ny suppleant i DBU Sjællands bestyrelse. Han vil gerne arbejde for at styrke indsatsen omkring fastholdelse og rekruttering af spillere og frivillige i fodboldklubberne.

Læs nyheden

Vi skal understøtte og udbrede gode tiltag fra klubberne

Birgitte Hamborg Faarbæk (45) er nyt bestyrelsesmedlem i DBU Sjælland, hvor hun vil arbejde for at støtte og udbrede de gode tiltag i klubberne samt få flere piger til at få glæden til at spille fodbold.

Læs nyheden

Administrationen holder lukket tirsdag 7. marts

Administrationen i DBU Sjælland holder intern temadag tirsdag den 7. marts 2017, og der er derfor lukket for henvendelser denne dag.

Læs nyheden

Fodboldens-Lotteri

Støt din klub - dit hold - dansk breddefodbold

Læs nyheden

Log ind